Bătaie şi distrugerea mobilierului într-un bar din Albac

14 mai 2012 14:510 comments

Zilele trecute, administratorul unui local public din localitatea Valea Lămăşoi, comuna Albac, a anunţat Poliţia Cîmpeni cu privire la faptul că între doi consumatori s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia a fost distrus o parte din mobilierul barului.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că între Z.A., de 45 de ani, din Crăciunelu de Jos şi .S.C.C., de 20 de ani, din Târgu-Jiu, a avut loc o altercaţie în timpul căreia primul a fost lovit cu o bâtă în cap şi la nivelul membrelor superioare de către S.C.C. În timpul conflictului, mai multe obiecte de mobilier din bar au fost distruse.
În urma altercaţiei, victima a suferit leziuni în zona capului şi a membrelor superioare şi a fost transportată cu ambulanţa Spitalul Orăşenesc Cîmpeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Împotriva lui S.C.C. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri iar în ceea ce priveşte fapta cu violenţă comisă asupra lui Z.A., încadrarea juridică a faptei urmează să fie făcută în funcţie de concluziile medico-legale. Cercetările continuă. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com