Băută și fără permis o tânără a intrat cu un scuter neîmatriculat într-o mașină

14 august 2013 12:321 comment

mopedMarți seara, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A.E.M., o tânără de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce circula cu un motoscuter neînmatriculat pe strada Cabanei din Alba Iulia, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în faţa unei locuinţe.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Faţă de mopedistă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere unui autovehicul neînmatriculat.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    CAND VOR FI LEGI DRASTICE PENTRU INCONSTIENTI, AROGANTI, PLIN DE BANI, ALCOOLICI,SI DROGATI??????????????????Astoia sunt mai periculosi de cat extremistul gabor .Niciodata in romania condus de aroganti si inconstienti ca tara are nevoie de legi nu de haos.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com