BEAT LA VOLAN?

28 ianuarie 2019 18:150 comments

Accident rutier produs de un tânăr ce este posibil să se fi aflat sub influenţa substanţelor interzise

 

La data de 27 ianuarie 2019, în jurul orei 19,40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe strada Principală din localitatea Ciugud.

 

Un minor, în vârstă de 15 ani, din Ciugud, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşat cu oglinda, de către un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie şi a cărui conducător auto şi-a continuat drumul.

 

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni la braţul stâng.

 

Cu ajutorul informaţiilor furnizate de victimă, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi pe conducătorul acestuia, un tânăr de 33 de ani, din comuna Ciugud.

 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ dar şi cu aparatul care detectează prezenţa drogurilor în salivă, a cărui rezultat a fost pozitiv.

 

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă a fost sau nu sub influenţa substanțelor interzise.

 

 Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com