Blaj: Hotii nu s-au oprit nici dupa ce oamenii legii au tras focuri de arma

2 martie 2017 14:460 comments

În noaptea de 1 spre 2 martie, în jurul orei 01.00, aflându-se în serviciul de patrulare pe una din străzile municipiului Blaj, o patrulă mixtă de poliţie şi jandarmerie a observat că geamul unui magazin este deschis, iar uşa de la intrare forţată.

În timp ce oamenii legii investigau zona, pe uşa principală a magazinului a ieşit în fugă o persoană cu cagulă pe faţă.

Jandarmul a somat suspectul să se oprească, dar acesta a continuat să fugă, motiv pentru care jandarmul a executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Suspectul a fugit, dispărând pe o stradă lăturalnică a municipiului Blaj. Ulterior a fost alertat un alt echipaj de ordine publică din zonă iar în jurul orei 01.30 au fost identificaţi pe o stradă din apropiere doi indivizi care au recunoscut că au pătruns în magazin prin forţarea uşii magazinului cu intenţia de a sustrage anumite bunuri.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei Municipiului Blaj pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

„Reamintim cetăţenilor pe această cale că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112”, anunţă ofiţerul responsabil cu Informarea şi Relaţiile cu Publicul din cadrul IPJ Alba, slt. Marius Marius.

 

Foto: ziuaconstanta.ro

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com