Bogdan Lazar ar putea fi un bun subprefect!

10 ianuarie 2020 19:032 comments

Schimbarile politice din ultimele luni fac necesara numirea unui nou prefect al judetului Alba si aici lucrurile par clare.PNL revendica functia si lucrurile sunt deja aranjate.Mai complicata este insa  mominalizarea unui nou subprefect.

pentru ca nu  doar PNL își dorește funcția de sub prefect al județului Alba, pentru care a fost deja vehiculat numele profesorului Dan Borteș.

Borteș, director al Școlii Gimnaziale din Vidra și consilier local PNL la Câmpeni. Liberalii din zona Apuseni se simt slab reprezentați la nivel de funcții de conducere și au insistat să le revină funcția de subprefect al județului Alba, deși conducerea județeană avea în vizor un alt liberal.

Astfel, ALDE Alba a avansat numele Monicăi Peli, consilier în cadrul Instituției Prefectului Alba, după ce în mandatul anterior o susținuse pentru această funcție pe altă Monica… Și anume Monica Popescu, soția consilierului local Marius Popescu. Aceasta din urmă a anunțat însă că nu ar mai vrea un alt mandat.

Potrivit unei surse, ALDE Alba și-ar putea dori această funcție și pentru Bogdan Lazăr, fiul liderului Organizației Județene Alba a partidului condus de Călin Popescu-Tăriceanu.Si noi credem ca aceasta ar fi cea mai potrivita alegere.

Oricum, județul Alba ar putea avea doi subprefecți, după ce premierul Ludovic Orban declarase la finele anului trecut că „în ceea ce privește subprefecții, (…) în conformitate cu OUG privind Codul

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com