Bogdan Lazar: tablete pentru copiii sarmani sau salarii nesimtite?

4 mai 2020 21:460 comments

Iata ce scrie pe pagina sa de Facebok, tanaru politician Lazar I. Bogdan

Cumpăram tablete la copii. Și spun “cumpăram”, pentru că la nivelul Municipiului Alba Iulia așa s-a stabilit: din banii noștri. Nu va grăbiți nici să aruncați cu pietre, nici să lăudați în exces. Dar cred ca această criză prin care trecem ar trebui să ne schimbe pe toți! Ca țară, ca județ, ca sistem politic, ca societate, ca familie sau relații interumane. Știu, unii vor clama același lucru, dar vor dori să rămână TOT EI la putere. Deși de vreo 30 de ani sunt tot ei la conducerea județului Alba și a orașului Alba Iulia. Oare nu e DESTUL? Dacă nu s-a schimbat NIMIC până acum, se va mai schimba CEVA?

Voi fi scurt: 355 de tablete la un pret de achiziție estimat de 250 de euro/bucata vor fi achiziționate pentru cei 355 de elevi din Alba Iulia care la acest moment nu au niciun device prin care sa intre on-line cu profesorii lor. Suma necesară este alocată de municipalitate, urmare a deciziei Consiliului Local Alba Iulia. Banii provin de la festivalurile care nu vor mai avea loc în acest an! Pe hârtie, cel puțin…

În realitate, provin din taxele noastre, ale tuturor. Din banii cu care ne plătim parcările, taxele și impozitele pe casele și terenurile noastre, amenzile pe care ni le luăm… Deci nu este vreun partid anume (PNL,PSD,ALDE etc), ci suntem NOI. Culmea, din aceleași taxe și impozite susținem niște salarii care la acest moment, când cei mai mulți suntem afectați, sunt niște SALARII NESIMȚITE!!! Până când oare? Chiar vă întreb sincer. Până când?? Ne-au băgat pe gât noi taxe prin parcări, pentru că aceleași SALARII NESIMȚITE nu mai puteau fi plătite.. Oare când ne vom SCHIMBA?!

PS: Am cerut o chestie de bun simț. O reducere măcar a normei de hrană, a unei părți din indemnizații din partea celor care primesc salarii pe moca… NIMIC!! Am fost tratat cu sictir. TRIST!!! Deci ei rămân cu salariile neatinse, unii cu peste 15.000 lei (adică 150 de milioane lei vechi), și noi cumpărăm câte o amărâtă de tabletă pentru copiii noștri ai căror părinți poate că nici nu au bani pentru factura la internet! Vedeți voi vreo SCHIMBARE?!

 
 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com