Bogdan Lazar:INDIFERENȚA UCIDE, domnule bugetar de extra-lux, Voicu Paul

9 iunie 2020 14:390 comments

Astăzi mi-am adus aminte din nou de poza cu paranghelia din biroul lui Orban…aia cu pahare de șampanie și trabucuri. Aia în care marele ministru Câțu lipsea pe motiv că număra câte IMM-uri “au dat ortu’ popii ca să le treacă Arafat la decese COVID”. Fain pamflet, ce sa zic?!

Doar că, dacă e adevărat?! Dacă faza asta chiar se petrece la nivel local? Adică noi chiar ne chinuim să repornim fiecare cum putem firmele, să ne păstrăm angajații, să le oferim un loc de muncă și pe departe pentru familiile lor și ale noastre, iar ei ne râd în nas??? Pe banii și pe taxele/impozitele noastre? Orice IMM din Alba Iulia înseamnă de la 1-100 de angajați!! Știați, d-le viceprimar cu aere de primar Voicu Paul? Și să vă explic: cifrele înseamnă oameni, familii, copii, generații, viitor!

Nici până astăzi Primăria Alba Iulia nu a pus în aplicare Codul Administrativ! Începând de astăzi voi depune zilnic, la ora 12:30 câte o solicitare pentru proiectul de salvare a locurilor de muncă din Alba Iulia. Și voi începe un protest pașnic în fața Primăriei Alba Iulia! Pentru că INDIFERENȚA UCIDE, domnule bugetar de extra-lux, Voicu Paul

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com