Bogdan Lazar:Un vot care poate face Romaniei mai mult rau decat Covid-19!

29 aprilie 2020 13:140 comments

Mai sunt doar cateva minute până când un simplu vot ar putea distruge România poate chiar mai rău decât o va face COVID19. La ora 14.00 se va vota în Senatul României proiectul legislativ privind autonomia Ținutului secuiesc. Fac un apel public către cei doi senatori din județul Alba: Daniel Breaz și Alexandru Pereș! Astăzi este Ziua Națională a Veteranilor de Război!!! ATENȚIE LA CE ȘI CUM VOTAȚI!!! În mod cert, eu nu v-am votat pe voi, stimați senatori, dar vine ceasul când veți da seamă pentru votul vostru de astăzi!

Nu vreau să ameninț, nu vreau să incit la violențe, trebuie să ne păstrăm calmul și să facem ceea ce trebuie!!! NU votați contra românilor! Nu călcați în picioare poporul român!!

Și fac acest apel pentru că am anumite temeri… Sunt doi dintre politicienii locali pe care locuitorii județului Alba îi are in Parlamentul României, dar pentru care nu pot să bag mâna în foc că își iubesc țara cu adevărat!!! Alexandru Peres (PNL) si Daniel Breaz, senator PSD!! Iar de ultimul mi-ar fi cel mai frica. Adică exact partidul alături de care UDMR a trecut tacit acest proiect de lege prin Camera Deputaților!!

Poate sunt prea mic, poate sunt prea tânăr pentru dinozauri ca aceștia… Dar știu că viitorul este al nostru!! Al tinerilor care ne dorim altceva pentru țara noastră. Iar votul de astăzi este fff important!

PS: Cu siguranța voi fi printre primii politicieni locali care voi cere public demisiile tuturor senatorilor României care astăzi vor vota altfel decât istoria și interesul nostru național le cer. Indiferent de culoarea lor politică. Și mai ales de trecutul lor!!!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com