Cafeneaua culturala aniversara la Alba Iulia

16 octombrie 2017 10:510 comments

Luni, 16 octombrie 2017, începând cu orele 18.00, în sala de festivităţi a Hotelului Cetate din Alba Iulia va avea loc cea de-a doua ediție din acest an a Cafenelei Culturale Aniversare.

După cum precizează organizatorii, Cafeneaua Culturală Aniversară este un gest simplu de aleasă prețuire din partea organizatorilor – Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba – pentru aceștia, ne anunţă Daniela Floroian, bibliotecar la Biblioteca Judeţeană Alba.

Ca şi la evenimentele anterioare, aniversaţii vor primi Diplome Aniversare pentru întreaga activitate desfăşurată pe tărâm cultural şi pentru importanta contribuţie avută la îmbogăţirea patrimoniului cultural al judeţului Alba.

Aniversaţii lunii:
Gabriela Chiciudean – critic literar
Emilian Achim – folclorist
Ioan Bâscă – jurnalist şi autor de cărţi
Ioan Filimon – bibliotecar şi epigramist
Nicolae Furdui-Iancu – folclorist şi interpret de muzică populară
Ioan Hădărig – scriitor, organizator de evenimente culturale
Ioan Mărgineanu- scriitor
Mircea Stâncel – scriitor
Vali Şerban – folkist, autor de carte.

Diplomele vor fi înmânate de reprezentanți ai organizatorilor și de primarii localităților în care s-au născut cei aniversați.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Filiala Alba-Hunedoara a USR. Sponsor oficial al evenimentului este SC Jidvei SRL.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com