Campania “În siguranţă, alături de jandarmi!” s-a demarat miercuri la Aiud

12 iunie 2013 15:040 comments

jandarmiMiercuri, 12 iunie a.c., în cadrul campaniei “ În siguranţă, alături de jandarmi! ” au fost desfăşurate două acţiuni informative.
Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” şi Colegiul Tehnic din municipiul Aiud au fost astăzi gazdele campaniei “ În siguranţă, alături de jandarmi! ”, proiect iniţiat de Jandarmeria Alba şi derulat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba şi Primăriei municipiului Aiud. Peste 500 de elevi au fost informaţi cu privire la rolul, importanţa şi locul Jandarmeriei Române în cadrul forţelor de ordine publică şi au fost conştientizaţi referitor la consecinţele răspunderii contravenţionale sau penale la care se expun prin săvârşirea unor fapte incriminate de prevederile legale.
În cadrul demersului informativ al Jandarmeriei Alba acţiuni similare au fost organizate în colegii, licee şi grupuri şcolare din oraşul Cugir. Următoarele activităţi din cadrul campaniei se vor desfăşura vineri, 14 iunie a.c. şi vor fi adresate elevilor şi personalului didactic de la “ Colegiul Naţional “Bethlen Gabor ” – Aiud.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com