Campanie de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, în perioada iulie-septembrie

10 iulie 2012 16:250 comments

În perioada iulie – septembrie, la nivel naţional, se va desfăşura Campania de prevenire ce are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de şi din autoturisme.
Pe perioada campaniei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Groupama Asigurări – Filiala Alba desfăşoară campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme „Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!”, campanie iniţiată la nivel naţional de Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IGPR şi Groupama Asigurări S.A.
Activităţile campaniei vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv, distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum şi întâlniri cu grupuri ţintă.
Pe parcursul campaniei vor fi distribuite 8.500 de pliante şi 100 de afişe, în special către deţinătorii de autoturisme, în cadrul întâlnirilor cu grupurile ţintă. Afişele vor fi expuse la sediile unităţilor de poliţie, la avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.
Pentru diseminarea mesajelor destinate prevenirii furturilor de şi din autoturisme, se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă: angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport, şcoli de şoferi, asociaţii de proprietari, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale, etc. Vor fi prezentate aspecte de interes privind furturile de şi din autoturisme (moduri de operare, timp critic etc.), cu accent pe recomandările de prevenire.
Pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, vor avea loc acţiuni de informare în locuri publice şi concursuri tematice cu premii. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com