CAR Credit Teius: Despre situatia din sucursala Abrud

29 august 2017 18:530 comments

Comunicat de presă referitor la situaţia sucursalei Abrud a CAR Credit Teiuş

Aşa cum s-a anuntat şi în comunicatul nostru de presă anterior, în urma unor controale interne, s-au constatat nereguli în activitatea sucursalei Abrud. Imediat după această constatare, conducerea CAR Credit Teiuş a sesizat organele de poliţie, care au început o anchetă. Aceasta ancheta este în curs şi priveste stabilirea exactă a prejudiciului adus instituţiei şi a celor vinovati.

CAR Credit Teiuş, a mobilizat încă de la apariţia acestei probleme, resurse umane şi financiare necesare depăşirii cât mai rapide a acestei situaţii. O echipă din cadrul CAR Teiuş este delegată în permanenţă la Abrud, pentru a purta discuţii cu fiecare membru şi a clarifica împreună situaţia fiecărui cont care a fost alterat.

CAR Credit Teiuş are deplina capacitate managerială şi financiară pentru a putea trece cu bine peste aceasta situaţie şi a oferi în continuare servicii financiare de bună calitate şi sigure tuturor membrilor.

Menţionăm încă o dată, că aceasta situaţie priveşte numai sucursala Abrud şi că acest lucru nu aduce nicio atingere solidităţii, solvabilităţii şi lichidităţii CAR Teiuş.

Toţi membri noştri pot fi siguri că această situaţie este singulară şi CAR Credit Teiuş, împreună cu organele statului fac eforturi comune pentru clarificarea cât mai rapidă a situaţiei din Abrud. O vom face cu determinare şi suntem convinşi că activitatea noastră şi încrederea dumneavoastră în noi, nu vor fi ştirbite.

Încă o dată, cerem scuze membrilor de la sucursala Abrud pentru neplăcerile provocate.

Consiliul Director al CAR Credit Teiuş, 27 august 2017

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com