Carantină ar putea fi mai nocivă decât boala în sine!

16 noiembrie 2020 20:480 comments

Carantină ar putea fi mai nocivă decât boala în sine!

 

Am spus-o și o voi spune mereu. Nu mă voi substitui medicilor și specialiștilor din sistemul de sănătate. Dar nu pot să nu remarc o realitate evidentă: a doua carantină, fără nicio speranță și fără un PLAN coerent al guvernului LuCOVID va provoca în sine boli mult mai grave decât boala în sine.

Nu se poate ca tratamentul” să fie mai nociv decât boala. Și spun asta pentru că mai nou Guvernul PNL folosește carantina pe post de tratament, uitând de toate medicamentele care dau rezultate în alte țări, dar în spitalele din România și din județul Alba mai ales LIPSESC!!! Cum de în loc de Remdesivir, hidroxiclorochină, favipiravir, dexametazona, plasma convalescentă sau tratamentul cu anticorpi monoclonali, Guvernul LuCOVID vorbește mai mult despre CARANTINARE?! Carantinarea nu este un tratament, dle Orban!!!

La prima carantină din perioada stării de urgență lucrurile au funcționat pentru că oamenii au avut speranță. Și speranța le-a dat putere să meargă mai departe.

Și dacă vom avea 100.000 sau 1 milioane de morți de COVID mai puțin, dar ne vom trezi cu 5 milioane de morți din cauza depresiilor, a foametei, a revoltelor sociale?!? Cine răspunde atunci?

Nu e de mirare că administrația Trump refuză un nou lockdown, pentru că asta înseamnă moartea tuturor: firme, locuri de muncă, rate la bănci neplătite, executări silite, pierderea caselor etc.  

Repet: de luna aceasta cei care și-au suspendat ratele încep să le plătească din nou. Exact când Guvernul LuCOVID PNL închide din nou economia județului Alba, prin carantinarea principalelor orașe!

Nu avem medicamente în spitale, secțiile ATI iau foc, medicii sunt la capătul forțelor și Guvernul PNL ne închide în case. Acest scenariu de groază trebuie să înceteze!

Sper că va înceta pe 6 Decembrie! PROmisiunea ieșirii din criză!

 

IOAN LAZĂR

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com