Care este „sufrageria” lui Daniel Constantin si „interesul national” ?

26 mai 2017 22:141 comment

Într-o conferinţă de presă Ioan Lazăr, preşedintele ALDE Alba, vorbeşte despre misiunea sau misiunile pe care le-a avut Daniel Constantin în procesul de creare al ALDE. Pentru că nu a putut prelua conducerea ALDE, Constantin a încercat destabilizarea partidului creat din fuziunea PLR şi PC.

Preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr: „Văd că se vorbeşte mult despre alegerile din 2009 şi despre sufrageria în care s-au întâlnit anumite personaje politice şi ofiţeri din serviciile secrete. Eu aş vrea să ştiu în ce sufragerie şi în prezenţa căror servicii a apărut personajul politic Daniel Constantin. Creat de către Dan Voiculescu, după ce a mai crescut puţin, politic vorbind, Daniel Constantin a contribuit la mazilirea creatorului său. Daniel Constantin a fost împins în diverse funcţii politice, pentru a servi interesele şefilor săi.

Ioan Lazăr mai spune: „La început mi-am pus mari speranţe în Daniel Constantin. L-am văzut tânăr, nu m-am gândit că se poate preta la asemenea acte, dar în foarte scurt timp acesta şi-a dat arama pe faţă. Prin diversiuni şi şantaj, a reuşit să impună pe liste la alegerile parlamentare, persoane pecare să le poată controla la rândul lui şi să îi ducă misiunea la bun sfârşit. Eu trag speranţe că aşa cum s-a descoperit „sufrageria” şi artizanii formării UNPR-ului, în scurt timp să aflăm şi coordonatorii lui Daniel Constantin şi care este „interesul naţional” pe care îl slujeşte, că el aşa pozează”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com