Ce stiti despre Uniunea Europeana ?

10 august 2017 18:555 comments

Ce stiti despre Uniunea Europeana? (comunicat ADR Centru)

UN NOU QUIZ EUROPE DIRECT REGIUNEA CENTRU LA CARE RASPUNZI SI CASTIGI OBIECTE PROMOTIONALE!

Europe Direct Regiunea Centru va recompensa cetatenii care cunosc sau vor sa afle mai multe date despre Uniunea Europeana. De aceea va propunem un chestionar (quiz) al carui scop este acela de a testa nivelul de cunostinte despre UE. Daca ati raspuns corect la toate intrebarile castigati un set de materiale promotionale! Daca nu stiti sau nu sunteti siguri de raspuns, puteti cauta informatiile si apoi puteti raspunde. Aveti mai multe sanse de a raspunde corect la intrebari. Avem seturi de obiecte pentru cel putin 200 de respondenti la acest quiz pe teme europene.

In chestionarul din acest an gasiti intrebari despre principalele date eveniment sarbatorite in 2017, cand aniversam 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, 30 de ani de la lansarea programului Erasmus si 10 de ani de la aderarea Romaniei la UE. In plus, anul acesta este primul an in care tinerii pot sa beneficieze de inscrierea in programul de voluntariat sau ucenicie Corpul European de Solidaritate. La final va rugam sa mai ne acordati cateva secunde pentru a ne transmite opinia voastra legata de cele cinci posibile scenarii pentru viitorul Europei, lansate de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker in dezbatere publica in martie 2017.

Cine poate participa?

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Regiunea Centru, respectiv in judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Pot participa si persoane din alte regiuni sau judete ale tarii, dar pentru cei ce nu au domiciliul in Regiunea Centru, livrarea obiectelor promotionale castigate se va face pe cheltuiala castigatorului/reprezentantului acestuia. Prin participarea la acest chestionar, participantii accepta si se supun urmatoarelor reguli.

CUM: Intra pe link si urmeaza pasii: http://www.quiz2017.europedirect-adrcentru.ro/

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com