Cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor

25 octombrie 2012 13:440 comments

În baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Alba, Vasile P., de 61 de ani, din Vinţu de Jos a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al I.P.J. Alba, fiind cercetat sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor.
Un bărbat din Vinţu de Jos a sesizat poliţia că tatăl său, J. I., de 64 de ani a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări efectuate au stabilit că la data de 21 octombrie, în timp ce se afla cu caprele la păscut în apropierea locuinţei lui Vasile P., între cei doi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri cu bâtele.
În urma leziunilor suferite J.I a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Medicul legist precizează că leziunile suferite de victimă sunt din categoria celor de apărare, cauza a fost preluată de Parchetul de pa lângă Tribunalul Alba, efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor.
În 24 octombrie, Vasile P. a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com