Cercetat pentru tentativă de furt, distrugere şi cruzime faţă de animale

29 octombrie 2012 15:480 comments

Sâmbătă seara poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către reprezentantul unei reţele de telefonie, cu privire la faptul că, între localităţile Ciumbrud şi Băgau, reţeaua telefonică nu mai este funcţională.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că, fire din reţeaua de telefonie au fost secţionate, fără a fi sustrase.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat, în scurt timp, pe C. L., de 30 de ani, din Bucerdea Gânoasă, judeţul Alba, care prin fapta sa a cauzat un prejudiciu estimat la 1.000 de lei.
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi noapte, C. L., a pătruns în incinta unei ferme zootehnice din Ciumbrud unde a secţionat cablurile de alimentare de la 4 utilaje agricole, a alterat cantitatea de 200 de litri de lapte, introducând în acesta detergent pentru vase şi a omorât doi viţei, lovindu-i în cap cu un topor.
Prejudiciul estimat prin cea de-a doua faptă a bărbatului este de 3.300 lei.
Faţă de C. L. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, distrugere şi cruzime faţă de animale. (C.T.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com