CETM Albamont organizează PerPedes 2012

25 aprilie 2012 14:380 comments

În perioada 27-29 aprilie, Clubul de Ecologie şi Turism Montan Albamont va organiza Concursul de drumeţie montană „PerPedes”. Acest eveniment reprezintă o tradiţie strâns legată de activitatea asociaţiei, la fel de veche ca şi Albamontul, ajungând anul acesta la a 32 – a ediţie.
Prin organizarea anuală a acestui concurs, Albamont îşi propune prezentarea cadrului natural şi valorificarea potenţialului turistic al munţilor din judeţul Alba, întărirea legăturilor de prietenie şi colaborare între cluburile şi cercurile de turism din ţară, între cei care iubesc muntele, educarea turiştilor în spiritul protejării naturii şi a patrimoniului turistic naţional, atragerea unui număr cât mai mare de oameni, la activitatea de practicare a unui turism civilizat şi de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii.
Concursul, organizat anul acesta în sudul Munţilor Trascău (zona cheilor Ampoiţei), cuprinde 7 probe (regularitate, orientare, escaladă, tehnică speo, teorie, artistic şi foto). La ediţia de anul trecut au participat peste 200 de iubitori ai muntelui de la cluburi din toată ţara şi s-au înscris în concurs 42 de echipaje. Câştigătorii sunt substanţial premiaţi datorită contribuţiei sponsorilor. Detalii pe www.albamont.ro. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com