Cinci şoferi prinşi băuţi la volan de poliţiştii din Alba

2 mai 2012 14:290 comments

În cursul zilei de 1 mai, poliţiştii rutieri din Alba au identificat mai mulţi şoferi pe drumurile publice, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, Poliţia Aiud l-a identificat pe H.C., de 52 de ani, care conducea fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0, 87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceiaşi poliţişti l-au identificat pe L.G., de 48 de ani, din Aiud, care conducea un autoturism cu o valoare de 0, 59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii din Blaj l-au identificat pe G.G.L., de 22 de ani, din Cergău, conducând sub influenţa alcoolului pe şosea. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aer expirat.
Poliţiştii din Blaj au oprit pentru control o maşină condusă de G.T., de 30 de ani, din Blaj. Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat şoferului să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul din Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În noaptea de 01/02 mai, poliţişti ai Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control o maşină condusă de S.N.R., de 22 de ani, din Sebeş, care avea o alcoolemie de 0,91 mg/l.
În toate cazurile, faţă de şoferi au fost întocmite actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com