City Quest la Alba Iulia

6 iunie 2012 14:355 comments

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba, în parteneriat cu Organizaţia „Şcoală pentru Viaţă” organizează, în data de 10 iunie 2012, un city quest la Alba Iulia. Motivul care ne-a determinat să ne gândim la organizarea unui asemenea proiect este tocmai încărcătura istorică şi culturală de care beneficiază acest oraş, încărcătură pe care majoritatea locuitorilor judeţului nu o conştientizează.
Echipele înscrise vor primi din partea organizatorilor o hartă şi o sumă de bani. În timp de 5 ore parcurse în stil „maraton”, acestea trebuie să parcurgă toate obiectivele de pe hartă şi să îndeplinească provocările organizatorilor. Viteza de reacţie, ajutorul reciproc şi îndrăzneala vor fi extrem de utile. Echipele câştigătoare pleacă acasă cu premii pline de sens din partea organizatorilor.
Doritorii se pot înscrie până pe data de 6 iunie 2012. Cum? Îţi formezi o echipă de cinci persoane, vă găsiţi o denumire, trimiteţi un mail la adresa contact@scoalapentruviata.ro , unde menţionaţi numele membrilor echipei şi denumirea acesteia şi aşteptaţi să fiţi contactati de organizatori. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com