Comandantul Detasamentului III Jandarmi Aiud s-a pensionat

22 iunie 2017 15:447 comments

Final de carieră pentru colonelul Gheorghe Grama, cel care a îndeplinit funcția de comandant detașament la Detașamentul III Jandarmi Aiud în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba de peste 10 ani. Colonelul Grama a ajuns la momentul pensionării, respectiv trecerea în rezervă.

Miercuri, 21 iunie 2017, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă care s-a desfășurat în prezența cadrelor inspectoratului.

Având o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonelul Gheorghe Grama s-a pensionat după aproape 27 de ani de activitate desfășurată în domeniul ordinii și siguranței publice. În prezența cadrelor, inspectorul şef (împuternicit) al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, colonelul Marius-Claudiu Giurea a citit ordinului de trecere în rezervă a celui care a slujit Jandarmeria și cetățenii vreme de 27 de ani, după care colonelul Gheorghe Grama a primit o diplomă de merit și apreciere pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și cetățenilor.

Prin intermediul inspectorului şef, colonelul Marius-Claudiu Giurea, jandarmii albaiulieni i-au mulţumit pentru profesionalism şi i-au adresat un mesaj de rămas bun și mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul inspectoratului, ne anunţă Marius Ştefan, şeful Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com