Comisarul şef Crişan Laurenţiu, împuternicit la conducerea IPJ Alba Alba

20 mai 2012 11:350 comments

Aşa cum era de aşteptat, comisarul şef Laurenţiu Crişan a fost împuternicit pe o perioadă de şase luni la conducerea IPJ Alba. Decizia a fost comunicată de chestorul principal de poliţie Nicolae Căbulea, numit recent secretar de stat, care a revenit vineri,18 mai, în vizită la sediul IPJ Alba.
Nicolae Căbulea, promovat de la conducerea IPJ Alba în funcţia de şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Misterul Administraţiei şi Internelor, a participat la o şedinţă de lucru cu conducerea inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti, şefii de birouri şi coordonatorii de compartimente, personal din cadrul secţiilor de poliţie rurală precum şi întreg personalul de la sediul IPJ Alba.
„În cadrul acestei şedinţe, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a prezentat Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor prin care, începând cu data de 18 mai, comisar şef de Poliţie Crişan Laurenţiu, adjunct al şefului IPJ Alba, a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de şef al IPJ Alba, pentru o perioadă de 6 luni”, se afirmă într-un comunicat primit de la IPJ. Laurenţiu Crişan a promovat recent concursul pentru a fi numit adjunct pe probleme de ordine publică în cadrul instituţiei.
„S-a dispus efectuarea imediată a unei analize la nivelul IPJ Alba cu privire la persoanele urmărite precum şi luarea de măsuri eficiente pentru identificarea şi prinderea persoanelor urmărite, în special a celor care se sustrag cercetărilor sau executării pedepselor, pentru comiterea de infracţiuni grave, cu violenţă sau prin care s-a cauzat prejudicii însemnate bugetului de stat”, se mai susţine în comunicat. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com