Comuna Horea: ALDE Alba sustine candidatul PSD la alegerile anticipate

26 mai 2017 13:320 comments

Alegerile anticipate din comuna Horea au constituit un pretext la conferinţa de presă a ALDE Alba de vineri, 26 mai 2017.

Preşedintele ALDE Alba a comentat situaţia din comuna Horea, unde primarul Corneliu Olar (membru PDL, PNL) a fost ales deputat, situaţie care a dus la alegeri anticipate: „După ce a contribuit la defrişarea pădurilor din Munţii Apuseni, după ce a contribuit la falsurile din Primăria Cîmpeni, drujbistul Apusenilor, pentru că aşa i se spune, Cornel Olar vrea să lase la primăria Horea … o clonă. Vrea să lase o rudă pentru a-i acoperi toate neregulile şi ilegalităţile de la Primărie. Candidatul susţinut de Olar şi PDL nu poate să respine, pentru că nu va face nimic decât ceea ce îi spune Olar”.

„Am fost duminică la Horea la o sărbătoare cu câţiva colegi din ALDE. Când m-am dat jos din maşină am auzit vocea lui Corneliu Olar, care invita pe toată lumea la cafea şi la mâncare”, a mai spus Ioan Lazăr.
 
Ioan Lazăr: „Eu cred că urmaşii lui Horea au nevoie de oameni oneşti, care să le reprezinte corect interesul, nu au nevoie de grupuri de interese controlate de PDL şi Corneliu Olar”.

„După ce am discutat cu colegii din ALDE , am decis să sprijinim candidatul PSD. L-am văzut, e tânăr, mi-a făcut o impresie bună. Nu ne aliem cu PSD, doar susţinem candidatul PSD”, concluzionează Ioan Lazăr.

Candidatul PSD se numeşte Florin Neag, are 42 de ani, este un întreprinzător şi are 2 copii.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com