Comunicat de presă Ioan Lazăr, PRO România: Votul uninominal ar fi eliminat “muții” și “circarii” de pe liste!

13 noiembrie 2020 19:000 comments

 

” Revenirea la listele de partid, cel puțin pentru județul Alba, a creat acum premisele unor mari nedreptăți și hoții politice. În spatele unor oameni care, trebuie să recunoaștem, au muncit și s-au zbătut, chiar dacă nu le îmbrățișez viziunile politice, s-au ascuns ca după “fusta mamei” fie câte unii care abia au vorbit 5 minute în 4 ani sau alții care au jefuit pădurile din Munții Apuseni.

Așa se face că pe listele PNL stau două nume, ambele la fel de celebre ca și rezultatele lor în Parlamentul României: ZERO BARAT! Claudiu Răcuci – “deputatul mut” și Corneliu Olar – „drujbistul Apusenilor” se ascund sperând că vor ajunge din nou acolo unde ne-au făcut deja de râs…

Omul susținut și impus pe liste de primarul din Blaj, o rușine pentru întreaga zonă a Târnavei, Claudiu Răcuci a vorbit doar 5 minute și 22 secunde în 4 ANI!! Din toate cele 5 minute, vreo 3 au fost probabil numai depunerea jurământului… Un deputat care a vorbit deci vreo 2 minute în 4 ani pentru a susține legile, interesele și problemele locuitorilor din Alba, acum din nou pe listele PNL!

Celălalt nu a făcut nimic altceva în ultimii 4 ani, decât CIRC! S-a remarcat doar atunci când a venit cu tulnicul și a introdus ilegal o macetă în Palatul Parlamentului, cu care a tăiat un cozonac pentru toți mâncăii de acolo… Pâine (cozonac) și circ… Și asta de “dragul tradițiilor”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com