Concert de muzică populară duminică la Blaj

25 iulie 2013 13:080 comments

Concert-in-parc folclorPrimăria Municipiului Blaj organizează la sfârșitul acestei săptămâni cea de a doua manifestare culturala sub titulatura “ Concert în parc”.
“Parcul Avram Iancu va fi o gazdă primitoare pentru încă un sfarșit de săptămână canicular iar iubitorii muzicii populare vor profita de prezența pe scenă a unora dintre cele mai bune voci de pe Valea Tarnavelor. Mulțumesc pe această cale tuturor artiștilor care vor performa duminică în centrul orașului într-un concert cadou oferit blăjenilor”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.
Manifestarea se va desfașura duminică, 28 iulie, cu începere de la ora 20.00. Pe scenă vor urca Reta Rus și Ina Todoran în acompaniamentul Ansamblului Folcloric “Doina Blajului” condus de Vlad Bartha. Vor mai cânta: Denisa Balu, Nicușor Balu, Adina Popa și Nicolae Stângaciu.
Momentul folcloric ce va dura două ore va fi întregit de participarea dansatorilor de la Ansamblul de dansuri populare “ Junii Blajului” aparținând Clubului elevilor și școlarilor Blaj și condus de Florin Vasinc.
Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com