Concerte live și cel mai îndrazneț parc de distracții pe Câmpia Libertății, la prima ediție Blaj aLive

7 iunie 2013 13:397 comments

trenulet_ 225Sâmbătă 8 iunie, Blaj aLive cheamă fanii trupelor Vama, Voltaj, Blackstar și a trei dintre cei mai îndrăgiți membrii Lala Band – Sore, Alina Eremia, Dorian Popa- și lansează o provocare îndrăzneață amatorilor de adrenalină, dar și celor mai energici copii.
Elementul surpriză al evenimentului este amenajarea unei zone de agrement, care oferă publicului de toate vârstele șansa de a-și petreace ziua într-un mod foarte activ. Energia concertelor live și buna dispoziție vor fi completate de bucuria celor mai mici dintre participanții la Blaj aLive, care vor găsi pe Câmpia Libertății din Blaj un carusel, un trenuleț electric, un tobogan gonflabil și doi animatori care le vor capta atenția cu sesiuni de ”face painting” și modelaj de baloane.
Pentru cei pasionați de aventură și sporturi extreme sau pentru cei mai curioși, Blaj aLive a pregătit 2 trambuline și o serie de mașinării care îți pun curajul la încercare: Twister, Orbiter și un Sky Lift Twister uriaș cu o capacitate de 40-60 de persoane.
Pe 8 iunie, Blajul devine un pol atractiv și dinamic al Transilvaniei și înscrie orașul pe harta marilor evenimente naționale.
Câmpia Libertății devine gazda primei ediții Blaj aLive, un eveniment ce însuflețește și dă un plus de culoare unui oraș încărcat de istorie, leagăn al conștiinței naționale, ţinut al multiculturalității și al conviețuirii armonioase al mai multor etnii.
Blaj aLive este primul episod dintr-o serie anuală, fiind o manifestare menită să promoveze valorile locale și naționale într-un context cultural intenațional și să sprijine libera exprimare artistică.
Evenimentul este inițiat și susținut de către Bosch-Rexroth în colaborare cu Primăria Municipiului Blaj.
Accesul publicului pe Câmpia Libertății este liber, începând cu ora 18.00.
Website oficial: www.blajalive.ro / www.blajalive.de
Facebook page: www.facebook.com/Blaj.aLive2013

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com