Concurs de muzică uşoară pentru copii şi tineri

14 mai 2012 14:500 comments

Miercuri, 16 mai 2012, orele 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va avea loc concursul de muzică uşoară MiniMegaStar. Concursul se adresează copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 7 şi 20 de ani, după cum a precizat Daniela Floroian, directorul adjunct al Centrului de Cultură.
Concusul este organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” în parteneriat cu Radio România Cultural şi Radio România Internaţional. Concursul va fi prezentat de cunoscutul compozitor Mihai Vanica şi va fi transmis integral de cele două posturi de radio.
Cei care doresc să participe la preselecţia din 16 mai vor fi prezenţi la Casa de Cultură a Studenţilor la orele 17.00 şi vor avea asupra lor o copie după actul de identitate al lor sau al unuia din părinţi, negativul piesei pe care o vor interpreta în concurs (format MP3) şi o ţinută adecvată acestei competiţii.
Cei selecţionaţi vor participa în luna noiembrie la finala care va avea loc la Bucureşti. Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0258.813.076 sau la sediul Centrului de Cultură „Augustin Bena”.
La preselecţia pentru concurs intrarea publicului este liberă! Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com