Concurs pentru serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

13 iunie 2012 14:560 comments

Joi, 14 iunie, începând cu ora 10:00, Consiliul Judeţean Alba în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba vor organiza pe Stadionul Arini din Municipiul Sebeş, faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba.
Concurenţii vor avea de susţinut 3 probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4X100 m şi dispozitivul de intervenţie. Aceste concursuri au ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.
La concurs vor participa 11 echipaje ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din localităţile: Sebeş, Abrud, Ocna Mureş, Teiuş, Cugir, Zlatna, Ciugud, Stremţ, Bucium, Cîmpeni şi Cîlnic.
Eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite de către Consiliul Judeţean Alba cu premii ce vor consta în cupe, diplome şi utilaje. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com