Concursul „Floare de Colţ”, ediţia I

25 aprilie 2012 14:420 comments

În perioada 27-29 aprilie 2012 are loc prima ediţie a concursului de ecologie şi turism montan „Floare de Colţ”. Competiţia este organizată de către Clubul de Turism şi Ecologie „Beretele Albastre”, care activează în cadrul Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: clubul este compus din elevi militari şi este coordonat de psihologul Darius Durigă.
Concursul se va desfăşura în zona Lunca Largă, satul Poiana Galdei, judeţul Alba. Proiectul este finanţat de către Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank, având ca principali parteneri Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Local. Programul YouthBank este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu Banca Comercială Română.
În cei doi ani de când activează C.T.E. „Beretele Verzi”, s-au derulat acţiuni umanitare, de ajutor pentru vârstnici, de protejare a mediului, de ecologizare şi ambientare, orientare în teren, pregătirea şi organizarea de tabere, toate acestea realizându-se pe bază de voluntariat. (I.B.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com