Conducerea CJ Alba a decis restricționarea accesului angajaților pe mai multe site-uri.

20 ianuarie 2014 16:530 comments

restrictir

Săptămâna trecută, conducerea Consiliului Județean Alba a luat hotărârea de a restricţiona accesul angajaţilor pe mai multe site-uri de socializare, de descărcare de filme şi de vizionare şi încărcare video.

Măsura nu este nouă în România și nici în județul Alba; majoritatea companiilor private și foarte multe instituții de stat o practică de mai multtimp.

„Este vorba de reţele de socializare, site-uri de descărcare de filme, de vizionare sau încărcare video, cum este youtube. Motivele au venit şi din chestiuni de siguranţă, sunt site-uri care colcăie de viruşi. Măsura aceasta a fost luată mai mult preventiv, ea există în sistemul privat de peste 10 ani, deci practic nu facem decât să intrăm în rândul lumii”, a declarat George Şinca, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Alba.

Şi alte instituţii din Alba, care au internet prin server-ul ministerelor din care fac parte (Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba), au accesul restricţionat la mai multe site-uri, printre care şi facebook şi youtube.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com