Conferinţă de final pentru proiectul “Tineri Fotografi Bălgrădeni“

18 aprilie 2013 11:030 comments

youth

 Echipa”Adolescentii creativi” din cadrul Asociației Pro Tinerețe Alba Iulia organizează vineri 19 aprilie, ora 15.00 în sala Amfiteatru din cadrul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia pentru conferința de sfârșit de proiect “Tineri Fotografi Bălgrădeni“, un proiect finanțat de Fundația Comunitară Alba prin Programul YouthBank, având ca parteneri locali Centrul Județean de Voluntariat Alba și Centrul Comercial Alba Mall.

Scopul principal al proiectului consta în antrenarea tinerilor în asemenea activitați dar și acapararea atenției publicului. De asemenea activitățiile desfașurate de echipa noastră au ca interes primordial dezvoltarea unei personalități complexe a tinerilor participanți. Acest proiect a luat naștere deoarece tinerii voluntari au identificat o lipsă substanțială a informarii comunității privind domeniul artelor, a fotografiei și a beneficiilor pe care acestea le poate oferi, proiectul ajutând persoane pricepute în domeniul artei să se perfecționeze.

În perioada 9 – 13 aprilie 2013 s-a desfășurat work-shop-ul de artă fotografică. Work-shop care s-a terminat sâmbătă 13 aprilie cu o expoziție cu vânzare la Alba Mall în pavilionul Central unde cei pasionați de arta fotografică au putut cumpăra fotografiile făcute de tinerii adoleșcenți.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com