Consiliul Local a aprobat înfiinţarea “Consorţiului Şcolar Aiudean”

5 martie 2012 14:100 comments

Consorţiul Şcolar care cuprinde toate unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Aiud s-a constituit prin contractul de parteneriat încheiat în ianuarie 2012, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, Consiliul Local îşi exprimase acordul cu privire la acest demers.
În urma avizului favorabil al CL Aiud şi a constituirii consorţiului şcolar, directorul Şcolii Generale „Ovidiu Hulea” a obţinut avizul de oportunitate al Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba pentru înfiinţarea „Consorţiului Şcolar Aiudean”, al cărui secretariat, în perioada 2012-2013, va fi asigurat de Colegiul Tehnic, prin directorul Iulian Vântu, de Colegiul Naţional „Titu Maiorescu”, prin directorul instituţiei, Gabriela Gâlea, în perioada 2013-2014, şi de Constantin Groza, directorul Şcolii Generale „Ovidiu Hulea”, în perioada 2014-2015.
În şedinţa din 29 februarie, Consiliul Local Aiud a votat pentru înfiinţarea Consorţiului Şcolar Aiudean, o idee susţinută de primarul Mihai Horaţiu Josan, dar şi de reprezentanţii unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului Aiud. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com