Contribuabilii blăjeni nu plătesc pentru greşelile constructorilor

19 aprilie 2012 15:150 comments

Primăria Municipiului Blaj a respins acordarea recepţiei la lucrările de canalizare din cadrul proiectului de modernizare a străzii Tudor Vladimirescu din cauza numeroaselor deficienţe constatate.
“Administraţia publică locală îşi cere scuze pentru disconfortul creat în trafic şoferilor care utilizează acel tronson şi dă asigurări că ia toate măsurile ca şi pe strada Tudor Vladimirescu să se respecte criteriile de calitate autoimpuse în ultimii ani”, se arată într-un comunicat de presă al administraţiei locale din Blaj.
Finalizat în decembrie anul trecut din fonduri europene, ultimul tronson al străzii Tudor Vladimirescu prezintă acum, la doar trei luni de la darea în folosinţă, numeroase deficienţe de construcţie. Majoritatea acestora sunt cauzate de lucrările defectuoase executate la nivelul infrastructurii subterane de către cei doi antreprenori stabiliţi în urma licitaţiei publice.
“Constructorii şi-au asumat oficial răspunderea pentru deficienţele apărute şi au făcut diligenţele necesare pentru remedierea acestora pe cheltuiala lor exclusivă.
Primăria municipiului Blaj, în calitate de beneficiar al lucrării, nu a contribuit şi nu va contribui financiar pentru refacerea tronsonului de drum afectat şi a întocmit toată documentaţia pentru ca executanţii lucrării să-şi respecte prevederile contractuale”, ne-au declarat reprezentanţii Primăriei municipiului Blaj. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com