Copiii şi tinerii aflaţi în structura DGASPC Alba îşi sărbătoresc ziua

31 mai 2012 13:490 comments

Toţi copiii/tinerii ocrotiţi în casele de tip familial, centrele de îngrijire de zi aflate în structura DGASPC Alba vor participa vineri, 1 iunie, la acţiuni cu caracter cultural, artistic, distractiv şi sportiv, organizate pentru a sărbători această zi.
„Copilăria este un moment, o trăire la care ne raportam, apoi, ca adulţi toată viaţa. Toţi copiii de astăzi, adulţii de mâine, ar trebui să-şi amintească despre copilărie ca despre o etapă frumoasă şi plină de bucurii din viaţă. Aceşti copii au nevoie doar de o şansă pentru a-şi demonstra valoarea şi capacitatea lor. De aceea, societatea este datoare şi trebuie să acorde atenţie şi sprijin tuturor copiilor, indiferent de etnie, vârstă, sex, rasă, pentru că toţi au nevoie de dragoste şi înţelegere.
Conducerea DGASPC Alba doreşte tuturor copiilor: bucurii, multă sănătate, fericire şi le urează de ziua lor şi pentru toate zilele care urmează: La Mulţi Ani!”, precizează directorul general al DGASPC Alba, profesor Sorin Valerian Chirilă. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com