Cornel Murg a fost instalat în funcţia de subprefect de Alba

31 mai 2012 13:480 comments

Începând de joi, echipa de conducere a Instituţiei Prefectului Alba este completă. Fostul lider al PSD Cugir, Cornel Murg, a fost instalat joi oficial în funcţia de subprefect, în prezenţa prefectului Dan Simedru, a directorilor de instituţii deconcentrate şi a câtorva zeci de membri ai USL Alba. După ce prefectul Dan Simedru a citit ordinul de numire a lui Cornel Murg în funcţie, noul subprefect a depus jurământul, declarând ca va încerca să ducă la îndeplinire programul de guvernare al guvernului Ponta, precizând şi faptul că toţi directorii de instituţii publice trebuie să facă acest lucru, în caz contrar, luându-se măsuri împotriva lor. Cornel Murg a spus că în mod sigur va face o echipă bună cu prefectul Dan Simedru iar uşa sa va fi deschisă tot timpul celor care au probleme. Acesta a mulţumit conducerii PSD Alba pentru încrederea acordată.
Prefectul Dan Simedru a precizat că noul subprefect Cornel Murg nu va fi în nici un caz un subaltern, ci un coleg de echipă.
Pentru a putea fi numit subprefect, Murg a trebuit să susţină un exemen pentru a deveni înalt funcţionar public. Acesta a fost nevoit să renunţe şi la funcţia politică şi, implicit, la candidatura pe lista USL la Consiliul local Cugir.
Murg a mai fost subprefect timp de câteva luni în 2009, când PSD se afla la guvernare împreună cu PDL. Noul subprefect are 61 de ani şi este de profesie inginer. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com