Coronavirusul loveste si in Primaria Sebes

5 octombrie 2020 18:400 comments

ACTIVITATEA PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI SEBEȘ CONTINUĂ CU TOATE MĂSURILE DE PRECAUȚIE
În cursul zilei de 1 octombrie 2020, 9 funcționari ai Primăriei Municipiului Sebeș au primit rezultate pozitive la testarea Covid 19 (SARS-CoV-2). Niciunul dintre angajații primăriei nu manifestă, până la această oră, simptome specifice bolii și vor face toate analizele medicale necesare.
Precizăm că la sediul Primăriei Municipiului Sebeș, situat în Parcul Arini, acolo unde au fost cazurile confirmate, s-au aplicat măsurile de dezinfecție, iar activitatea a fost organizată astfel încât să implice un număr limitat de angajați, restul fiind în telemuncă.
Activitatea Primăriei Municipiului Sebeș de la sediul situat în centrul municipiului, în Piața Primăriei nr. 1, respectiv serviciile de relații publice, impozite și taxe, evidența populației, nu a fost afectată.
Toate măsurile întreprinse de Primăria Municipiului Sebeș sunt luate în strânsă comunicare și în funcție de recomandările DSP Alba.
Primăria Municipiului Sebeș s-a îngrijit să ofere angajaților soluții dezinfectante, măști și a creat circuite specifice pentru protejarea angajaților și a cetățenilor care apelează la serviciile publice.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com