Crişan Laurenţiu, numit adjunct pe ordine publică al IPJ Alba

10 mai 2012 15:440 comments

Joi, 10 mai, la IPJ Alba a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat conducerea inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti şi şefii secţiilor de poliţie rurală.
În cadrul acestei şedinţe a fost anunţat noul adjunct al şefului IPJ Alba, pe linie de ordine publică, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, care, începând cu 9 mai, ocupă această funcţie ca urmare a promovării examenului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul lunii aprilie.
Anterior, comisarul şef Crişan Laurenţiu a ocupa funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba iar în februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.
Pentru îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Serviciului Rutier, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat subcomisarul de poliţie Davidaş Dorin Vasile, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene. (C.T.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com