Crucea Roşie Filiala Alba, alături de persoanele afectate de viscol şi ninsori

12 februarie 2012 11:090 comments

Crucea Roşie Română Filiala Alba împreună cu Instituţia Prefectului Judeţului Alba demarează o campanie de strângere de fonduri şi colectare de bunuri pentru persoanele afectate de ninsori şi viscol în regiunea de sud-est a ţării.
Judeţele Buzău, Vrancea, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Galaţi sunt printre principalele zone greu încercate de iarnă, zeci de mii de oameni fiind izolaţi de restul populaţiei. Efectele dezastrului se resimt pe toate planurile: sute de localităţi rămase fără energie electrică, autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene impracticabile, mii de unităţi de învăţământ închise şi oameni care se luptă să supravieţuiască fără alimente, căldură şi apă potabilă.
Gestul Crucii Roşii Filiala Alba vine să completeze intervenţiile autorităţilor abilitate şi a Filialelor de Cruce Roşie din teritoriu şi să sprijine populaţia izolată.
”Facem un apel la persoanele fizice şi juridice pentru a se alătura demersului nostru şi a contribui la ajutorarea sinistraţilor prin donaţii în alimente neperisabile, pături sau fonduri, la sediul Crucii Roşii din Alba Iulia, Str. Bucureşti nr. 16, în intervalul orar 8.00-16.00. Sumele pot fi depuse şi în contul deschis la BCR sucursala Alba RO72RNCB0003037781770001. Pentru orice relaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea campaniei ne puteţi contacta la numerele de telefon 0258 812 257 ; 0722 654 324 sau e-mail: crucearosie.alba@gmail.com ”, conform directorului Crucii Roşii Filiala Alba, Adrian Duşa.
Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com