CS Unirea Alba Iulia – locurile 1 și 2 la turnee naționale și internaționale de judo

2 decembrie 2019 20:431 comment

Judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, cooptați în loturile naționale ale României, au obținut în acest weekend aur și argint la turnee naționale și internaționale de Judo, desfășurate la Onești, județul Bacău și Chișinău, Republica Moldova.

Astfel, Alexia Bogdan (categoria 48 de kilograme), a obținut locul I la competiția de judo ”Cupa Onești”, organizată în perioada 29-30 noiembrie.

În schimb, Alexandru Sibișan (categoria 81 de kilograme), s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului la Turneul Internațional de Judo Vasile Luca (considerat părintele judo-ului moldovenesc), desfășurat în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Chișinău.

Alexia Bogdan și Alexandru Sibișan au fost cooptați, datorită rezultatelor obținute, în loturile naționale de judo ale României. Antrenorii celor doi sportivi sunt profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”Alexandru și Alexia au confirmat pe întreg parcursul anului, iar aceste medalii, la final de sezon competițional, încununează întreaga lor muncă. Sunt, de asemenea, mândru că au fost cooptați în loturile naționale, că reprezintă astfel județul Alba, alături de alți sportivi ai noștri și îi felicit cu această ocazie și pe antrenorii lor. Zilele următoare vom avea plăcerea să realizăm o radiografie a ceea ce a însemnat anul 2019 pentru Clubul Sportiv Unirea și vom face, ca de obicei, un bilanț al rezultatelor obținute de către toți sportivii legitimați”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

CS Unirea Alba Iulia, club cu o tradiție de 45 de ani, are opt ramuri sportive active: powerlifting, haltere, judo, box, culturism, atletism, orientare și tenis de masă.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com