CS Unirea Alba Iulia nu mai are bani să susţină sportivii la competiţii

27 septembrie 2012 13:081 comment

Directorul Clubului Sportiv Unirea, Nicolae Nistor, a tras un semnal de alarmă în cadrul şedinţei de CL a municipiului Alba Iulia, privitor la situaţia disperată în care se află clubul. Acesta a precizat că, în acest moment, clubul nu mai are bani pentru ca sportivii să meargă în finalele competiţiilor din acest an. Potrivit directorului CS Unirea, conform parteneriatului încheiat, CL Alba Iulia ar urma să finanţeze anual clubul cu suma de 150.000 de lei. Chiar şi aşa, din 2011, clubul nu a mai primit niciun leu, făcând aproape imposibilă participarea sportivilor la competiţii.
“Avem 98 de sportivi de performanţă, care au reuşit prin muncă să ajungă în finale, iar acum se lovesc de lipsa banilor. Există bani pentru baschet, pentru handbal şi pentru orice altceva, dar pentru noi nu. Avem sportivi care prin muncă au ajuns unde au ajuns, avem câştigate 49 de medalii, din care 11 de aur. Toate acestea ar trebui să conteze, dar de 5 luni de zile bat holurile primăriei şi nimic”, a arătat Nistor în faţa consilierilor, dar reacţia nu a fost cea aşteptată. Edilii locali au fost limitaţi în promisiuni financiare, dar au asigurat că vor lua în discuţie această problemă într-o viitoare şedinţă de CL.

Sorin Poparadu

1 Comment

  • Unde anume in Bucegi se afla prima intrare intr-una dtnrie marile galerii pazite ? Sau unde anume se fac excavatii militare ?

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com