CS Unirea Alba Iulia, rezultate foarte bune la Campionatul Național de Judo U21: Două medalii de bronz, la masculin și feminin

12 aprilie 2021 19:420 comments

 

Laura Alexia Bogdan (15 ani) și Alexandru Sibișan (16 ani), sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Judo U21, desfășurat în perioada 9-10 aprilie la Poiana Brașov.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

Laura Alexia Bogdan, categoria – 48 de kilograme, medalie de bronz (locul 3);

Alexandru Sibișan, categoria – 90 de kilograme, medalie de bronz (locul 3).

Antrenorii acestora sunt Dinu Alin și Dinu Cristian, care pregătesc toți sportivii secției noastre de judo.

Campionatul a fost organizat de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Judo, cu respectarea restricțiilor impuse în actualul context pandemic.

”Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan își reconfirmă forma excelentă, după ce au avut prestații foarte bune și la campionatele naționale anterioare. Sunt judoka de mare valoare și perspectivă, care se impun la categoria lor de greutate și la campionate superioare vârstei lor. Îi felicit atât pe sportivi, cât și pe antrenori, și îi asigur că vor găsi în mine același partener de încredere în susținerea performanței sportive” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia. 

Următoarea competiție pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia, la care vor participa cei doi sportivi, este Finala Campionatului Național U23, în perioada 6-9 mai, la Poiana Brașov.

Sportivii fac parte din lotul național de judo și participă la programele centralizate de pregătire, conform calendarului Federației Române de Judo. Bogdan Laura Alexia este componentă a Centrului Olimpic Cluj, în vreme ce Alexandru Sibișan este component al Centrului Olimpic Pitești.

CS Unirea Alba Iulia are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

 

CS Unirea Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com