Cumul de infracţiuni reţinute în sarcina unui bărbat din Alba Iulia

26 august 2012 13:530 comments

În data de 24 august, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui V.V., de 35 de ani, din Alba Iulia, în sarcina căruia s-a reţinut faptul că în perioada 9.07 – 20.08, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a ameninţat-o în repetate rânduri cu moartea şi a agresat-o fizic pe fosta sa concubină (o femeie în vârstă de 44 de ani din Alba Iulia), i-a spart geamurile apartamentului şi i-a distrus zarul uşii de acces în locuinţă.
Poliţiştii au stabilit că în data de 6 august, în timp ce se afla în faţa unui local public din Alba Iulia, bărbatul l-a agresat pe T.F., de 30 de ani, cauzându-i leziuni corporale care necesită pentru vindecare 50 – 55 zile de îngrijiri medicale, motivul fiind acela că victima ar avea o relaţie cu fosta sa concubină.
V.V. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în 23 august a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru 29 zile, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.
Parchetul l-a prezentat pe inculpat instanţei de judecată, care a dispus faţă de acesta interdicţia de a părăsi municipiul Alba Iulia şi interdicţia de a se apropia de părţile vătămate sau de membrii familiilor acestora, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25 august.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com