Curtea de Apel Alba Iulia: Femeie din Hunedoara condamnată la închisoare pentru trafic de droguri

11 iulie 2012 09:440 comments

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au avut pe rol recent un dosar al unei femei din Hunedoara, Claudia Adriana Honca în vârstă de 38 de ani, acuzată de trafic de droguri. Judecătorii intsanţei din Alba Iulia au decis condamnarea femei la pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru trafic internaţional de droguri după ce în prealabil respective a primit o pedeapsă similar la Tribunalul Hunedoara. Inculpata mai poate face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Claudia Adriana Hoca a fost prinsă de oamenii legii în timp ce încercau să vândă 496,8 grame de haşiş, contra sumei de 4.300 de euro, într-o benzinărie din Petroşani.
Întreaga cantitate de droguri a fost procurată de, din Italia, unde femeia urma să se întoarcă la soţul ei, pentru care s-a emis mandat de arestare în lipsă. Femeia a fost arestată preventiv în luna februarie.
Din datele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul că cei doi soţi nu sunt la prima infracţiuni. Aceştia au mai introdus în ţară, la sfârşitul anului 2011, mai multe sute de grame de haşiş, din Italia, pe care le-au comercializat pe raza municipiilor Petroşani şi Lupeni. Bărbatul este căutat cu un mandate european de arestare.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com