Curtea de Apel Alba Iulia:Patru membrii din gruparea cămătarilor din Hunedoara rămân în arest

3 iunie 2013 16:020 comments

Curtea de Apel sidCurtea de Apel Alba Iulia a decis prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestării preventive pentru Litera Constantin Cristian şi ceilalţi 3 inculpaţi din judeţul Hunedoara cercetaţi în stare de arest preventiv sub acuzaţia că au făcut parte dintr- un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea de infracţiuni de violenţă – cămătărie, şantaj, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi trafic de persoane
“Astăzi, 03.06.2013, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi a dispus prelungirea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile cu privire la 4 persoane.
Inculpaţii sunt acuzaţi în principal că au făcut parte alături de alte persoane dintr-un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea de infracţiuni de violenţă – cămătărie, şantaj, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi trafic de persoane. Liderul grupării este considerat Litera Constantin Cristian din Deva.
Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore de la comunicare. Competenţa de soluţionare a recursului revine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie” se arată într-un comunicat de presă al Curţii de Apel Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com