Datornicii la bugetul local din Alba Iulia publicaţi pe site-ul primăriei

23 octombrie 2012 12:430 comments

Administraţia locală din Alba Iulia a publicat recent, listele cu contribuabilii persoane fizice care nu şi-au achitat anul trecut dările către bugetul local. Până acum, pe pagina oficială a Primăriei, figurau doar firmele cu datorii.
Listele cu persoanele fizice din Alba Iulia care nu şi-au achitat impozitele auto, pe terenuri şi clădiri, taxele de publicitate, amenzile de circulaţie şi pentru parcarea auto pe anul 2011, sunt afişate pe pagina de internet oficială a Primăriei, www.apulum.ro
În total, sunt 1.614 contribuabili.
Pe internet, sunt afişate numele şi prenumele datornicilor, adresa, numărul şi data somaţiei de plată, respectiv, a titlului executoriu. Datele centralizate fac referire la luna martie 2012. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, au fost trimise prin poştă 15.000 de somaţii de plată pentru cei care nu au achitat taxele şi impozitele locale pe anul 2011.
Suma ce trebuie recuperată este de 3,5 milioane de lei. În cazul firmelor care figurează cu datorii la bugetul local, datele sunt reactualizate semestrial, iar restanţierii sunt radiaţi de pe listă în termen de 15 zile de la achitarea integrală a dărilor către bugetul local. Decizia de afişare pe internet a firmelor care înregistrează datorii a fost pusă în practică de administraţia locală din Alba Iulia pentru prima dată în 1 iunie 2010.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com