Delegaţie a CAR Credit Teiuş prezentă în Ohio, SUA

27 septembrie 2012 15:430 comments

Având peste 4.800 de membri din judeţul Alba, Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş este membră a Federaţiei Caselor de Ajutor Reciproc din România, care la rândul său este membru fondator al ENCU (Reţeaua Europeană a Uniunilor de Credit) şi membru WOCCU – World Council of Credit Unions (Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit).
În scopul dezvoltării profesionale şi instituţionale, pentru a fi mai aproape de membrii săi prin produsele şi serviciile oferite, C.A.R. Credit Teiuş a fost prezentă prin reprezentanţii săi la diverse Conferinţe Mondiale ale Uniunilor de Credit organizate de WOCCU, în Canada, Hong Kong, Spania şi Scoţia, unde a avut ocazia de a relaţiona cu reprezentanţi ai CAR-urilor/ uniunilor de credit membre WOCCU din peste 100 de ţări, care deservesc peste 188 milioane de membri.
În urma unui parteneriat semnat la Bucureşti în anul 2011, între FEDCAR şi Liga Uniunilor de Credit din Ohio, Statele Unite ale Americii, o delegaţie din România, va efectua, în perioada 30 septembrie 2012 – 6 octombrie 2012, o vizită de documentare la Liga Uniunilor de Credit din statul Ohio, Statele Unite.
Din această delegaţie va face parte Florin Simion, director executiv al FEDCAR, preşedintele FEDCAR, Nicolae Şerban, directorul executiv al CAR EM Moineşti, Sandu Marian Scârleţ, care alături de Cristian Florin Bota, director executiv al Casei de Ajutor Reciproc Credit Teiuş, este membru al Consiliului director FEDCAR.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com