Delgaz Grid a înlocuit anul trecut 29 de kilometri de conducte de gaze naturale în judeţul Alba

14 martie 2018 21:350 comments

Delgaz Grid a investit anul trecut în judeţul Alba circa 4,3 milioane de lei pentru creşterea siguranţei şi calităţii serviciilor de distribuţie a gazelor naturale. La nivelul judeţului au fost modernizaţi 29 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în mai multe localităţi, cele mai importante investiţii fiind derulate la Alba Iulia, Aiud, Cugir, Ocna Mureş, Panade, Sebeş, Tiur şi Veseuş.

 

Clienţii sunt prioritatea noastră şi ei sunt cei care vor beneficia de efectele modernizării infrastructurii de distribuţie. Investim an de an sume importante, iar reuşita noastră înseamnă să avem tot mai mulţi clienţi care se bucură de confortul dat de gazele naturale sau electricitate, asigurate la parametri superiori de calitate. Vom continua să investim masiv chiar dacă uneori aceasta poate însemna şi unele inconveniente pentru cetăţeni, însă important este că în urma acestor lucrări se obţine siguranţă şi confort”, declară dl. Csulak Ferenc, Director General Delgaz Grid.

 

Pentru anul în curs, compania a alocat pentru judeţul Alba un buget de investiţii de circa 4,8 milioane de lei pentru înlocuirea a aproximativ 25 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în mai multe localităţi.

Totodată, alte noi proiecte de investiţii pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale sunt în dezvoltare la acest moment.

 

În total, anul trecut Delgaz Grid a investit circa 450 milioane de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă alocată în acest scop de la intrarea pe piaţa românească a Grupului E.ON, în anul 2005. Pentru 2018, Delgaz Grid şi-a propus să investească peste 494 milioane de lei, destinaţi în cea mai mare parte modernizării reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice. Totodată, compania va continua să deruleze campanii de informare a populaţiei privind utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a surselor de energie.

 

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveşte peste 3 milioane de clienţi şi operează:

 

  • o reţea de gaze naturale în lungime de peste 22.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord a României: Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău;

 

  • o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Departament Comunicare Corporatistă

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com