Deputatul Clement Negruţ ales în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor

4 septembrie 2012 17:150 comments

Ultima sesiune din actuala legislatură (2008-2012) poate fi considerată o încununare a activităţii parlamentare de până acum a deputatului PDL de Alba Clement Negruţ. Seriozitatea, activitatea, prezenţa la toate şedinţele, toate acestea i-au făcut pe deputaţii PDL să-i încredinţeze lui Clement Negruţ funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor.
Atribuţiile secretarului sunt cele comune: îl asistă pe preşedintele Camerei, prezidează alături de acesta şedinţele Camerei, întocmeşte listele cu cei care se înscriu pentru declaraţii în plen, monitorizează hotărârile adoptate, se ocupă (prin rotaţie) de relaţia cu presa etc. Pe lângă acestea, Clement Negruţ va avea şi atribuţii votate în şedinţa Camerei: ţinerea evidenţei întrebărilor şi interpelărilor, asistarea vicepreşedintelui Ioan Oltean în cele 5 comisii de care răspunde ş.a.m.d.
„O asemenea numire înseamnă aprecierea colegilor mei din Camera Deputaţilor şi din Biroul Permanent, care au încredere în mine. Pe lângă faptul că este o recunoaştere a muncii mele, este cred, o cinste şi o mândrie pentru cei din colegiul meu care au avut încredere în mine şi mi-au dat votul lor ca să îi reprezint în Parlament”, ne-a declarat deputatul Clement Negruţ.
Să mai notăm că Dan Motreanu, un liberal originar din judeţul Alba, a fost numit în funcţia de chestor al Camerei.

Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com