Din nou avem baschet feminin la Alba Iulia

14 septembrie 2017 14:390 comments

Echipa de baschet CSU Alba Iulia începe joi, 14 septembrie 2017, o serie de partide amicale pentru pregătirea noului sezon competițional. Astfel, după circa două săptămâni de pregătire echipa universitară va avea parte de un număr de cinci jocuri amicale în decurs de 10 zile împotriva echipelor SCM Timișoara, CSM Satu Mare, BC ICIM Arad și Olimpia Brașov.

În primul meci echipa din Cetatea Unirii va încerca să pună în practică cele exersate la antrenament are loc mâine după-amiază, împotriva formației SCM Timișoara. Partida va avea loc joi, 14 septembrie 2017, în Sala de Sport a Universității din Alba Iulia, cu începere de la ora 17.00.

În această întâlnire CSU nu se va putea baza pe două dintre sportive, Alexandra Bobar, aflată în perioadă de recuperare după operația la ligamente și cea mai nouă achiziție a echipei, americanca Jessica January, care este în refacere după o ușoară accidentare la gleznă.

Cea de-a doua partidă de pregătire va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni: sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 16.00, tot în sala de sport a Universităţii din Alba Iulia.

Intrarea este gratuită.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com