Dirzu si Dancila-huiduiti copios la Alba!

29 noiembrie 2018 19:531 comment

https://youtu.be/tj36xJw6lHo

 

Premierul Viorica Dăncilă şi delegaţia guvernamentală şi-au început programul vizitei la Alba Iulia, joi dimineaţă, unde, după ce au făcut o vizită la Monumentul Unirii, au fost huiduiţi de câţiva localnici, în drumul pe jos spre Catedrala Reîntregirii. Câţiva bărbaţi le-au strigat: “Nenorociţilor, să vă fie ruşine”.

Premierul şi delegaţia au vizitat Monumentul Unirii, finalizat recent, unde s-au fotografiat în grup.
 
 
 
Din acel loc s-au deplasat pe jos spre Catedrala Reîntregirii, iar pe drum, câţiva bărbaţi i-au huiduit pe politicieni şi au strigat, potrivit news.ro: “Nenorociţilor, să vă fie ruşine, nulităţilor! Sunteţi nulităţi toţi!”.
 
Premierul nu a întors capul spre cei care au strigat, iar delegaţia şi-a continuat drumul spre catedrală.
La plecarea de la catedrală, un grup de aproximativ 20 de persoane a strigat către delegaţia guvernamentală: „Demisia, demisia“, având megafoane şi afişe cu diferite mesaje.Viorica Dăncilă mai participă la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, iar de la ora 10.30 se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.
 
De asemenea, Dăncilă va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina.

1 Comment

  • O rusine de oameni,barbati tineri sau mai in varsta sa huiduie o femeie in public,oricine ar fi ea,Prim-ministru sau o alta functie.Gretos si grobian gest! Doar monarhistii se folosesc de aceste prilejuri de a discredita oamenii politici pentru al impune fara cadru legal pe exprincipele nicolae,descalificatul moral de catre Regele Mihai,ca solutie alternativa a politicii actuale.Nu se poate inlocui o clasa politica cu o rusine ce a ,,murdarit,, casa regala.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com